Följ SEKAB

SEKAB ingår i partneravtal med Wine & Agro LLP

Blogginlägg   •   Maj 30, 2013 11:02 CEST

SEKAB har tecknat ett partneravtal med Wine & Agro. SEKAB kommer enligt avtalet fungera som en försäljningsagent för marknadsföring och försäljning av rysk högkvalitativ bioetanol på den europeiska marknaden. Produktionen av högkvalitativ bioetanol i Europa är i nuläget begränsad och det nya avtalet kommer att öka tillgängligheten för de europeiska konsumenterna och erbjuda fler alternativ.  

Vi på SEKAB är stolta över att kunna erbjuda våra kunder etanol av högsta kvalitet, något som marknaden har efterfrågat under lång tid. Vi har mångårig erfarenhet av leverans och logistik vilket säkerställer att Wine & Agro kan erbjuda sina kunder högsta kvalitet till ett optimalt pris. Det nya partnerskapet breddar också SEKABs omfattande produktportfölj och stärker ytterligare bolagets position som marknadsledare för etanolbaserade kemikalier och biobränslen.

Wine & Agro har en Schweizisk oberoende styrelse och har tio års erfarenhet av att handla vinmaterial från Europa och Latinamerika till Ryssland. Bolaget äger en toppmodern exporthamn för etanol i Ryssland och har en nybyggd etanolterminal i Viborg. Terminalen har en tank och ett rörsystem för att segregera olika grader. Viborg är även utrustat för effektiv hantering av containrar och järnvägsvagnar. Wine & Agro har också ett långt stående samarbete med en av de ledande Ryska bioetanolproducenterna.

Det här är en glädjande nyhet för SEKAB och våra europeiska kunder!

Ylwa Alwarsdotter


Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera